בחירת הקייטרינג לקראת החתונה
1,501 צפיות
נכתב על-ידי doseo ב08 ינואר 2017 16:33

 בחירה נכונה של חברת קייטרינג יכולה להבטיח חתונה מוצלחת. הדגש העיקרי צריך להיות על חומרי גלם טריים, התאמה של המנות לקהל היעד והתחשבות במסגרת התקציב. מבולבלים מכל האפשרויות? קבלו את המדריך המלא

בני זוג שמתכננים חתונה יודעים שעליהם לקבל שורה ארוכה של החלטות חשובות. אחרי שהם בוחרים תאריך, אולם וכמות מוזמנים, יש צורך בבחירת שירותי קייטרינג. בחירה נכונה של תפריט קולינרי תשדרג את האירוע ותשאיר את האורחים עם טעם של עוד, תרתי משמע. אבל איך עושים זאת בצורה נכונה?

הנה כמה דגשים שכדאי להכיר לפני בחירת שירותי קייטרינג לחתונה:

א. חומרי גלם טריים – חברת הסעדה נדרשת להשתמש ברק בחומרי גלם טריים שמתכתבים עם עונות השנה. את טריות חומרי הגלם ניתן לבדוק באמצעות ביקור באירוע לדוגמא שאותו עורכת החברה, או על ידי התייעצות עם הטבח והשף. בנוסף, עדיף לשלם עוד כמה שקלים על כל מנה מאשר לסכן את החתונה עם תפריט שמבוסס על חומרי גלם דלים.

ב. התאמה לקהל היעד התאמה של התפריט למאפייני הקהל תקבע את שביעות הרצון של האורחים. קחו בחשבון הבדל בין תפריט קולינרי לחתונה קטנה, בינונית או גדולה. התחשבו בכמות האורחים ובאופן שבו היא משפיעה על דרך הוצאת המנות. כמו כן, התאימו את המנות לגיל הממוצע של האורחים ולדרישות מיוחדות של בני משפחה וקרובים.

ג. עמידה במסגרת התקציב – לא תמיד הקייטרינג הכי יקר הוא גם הטוב ביותר. הסוד הוא למצוא פתרונות קולינריים במחיר הגיוני, שעולה בקנה אחד עם מסגרת התקציב כפי שהוגדרה על ידי בני הזוג. מומלץ לבצע השוואת מחירים לפי העלות המקובלת למנה ולאחר מכן להשתמש בנתונים כדי להתמקח עם נציגי החברה.

מה כולל התפריט ואיך זה משפיע על השירות?

עוד שני אלמנטים שיקבעו את שביעות הרצון שלכם מהקייטרינג בחתונה הם התפריט והשירות. בכל הנוגע לתפריט, אתם צריכים לקבל החלטות חשובות ולהחליט מה להוציא ממנו. כדאי לשמור על תפריט מגוון שיאפשר לכל אורח למצוא מנה לטעמו, אך מצד שני לייצר קו אחיד של חומרים ומנות דגל. אפשר להגיע לערב טעימות ולבקש המלצות מהשף של החברה כדי לקבל יחס אישי.

השירות בא לידי ביטוי באופן שבו המנות יוגשו לאורחים. אחרי שתשקיעו בהפקת החתונה ובחירת המנות, תהיו חייבים לוודא שכל אורח מקבל שירות אדיב. בדקו מי הצוות שמוכשר על ידי חברת הקייטרינג ואיזה ניסיון יש לו. ודאו שיש לפחות מלצר אחד על כל 10-15 מוזמנים, בהתאם לסוג האירוע. בררו איך המנות מוגשות בקבלת הפנים, בארוחה המרכזית ובשלב הקינוחים.

לסיכום, כדאי להשקיע לפחות כמה ימים בבחירת חברת הסעדה ולא להקל ראש. מומלץ לברר לגבי חומרי הגלם שבהם נעשה שימוש, להתאים את המנות לאורחים ולהשוות מחירים. 

מאמרים נוספים
+ אחרי החתונה
+ אטרקציות בחתונה
+ אטרקציות לאירועים
+ איך מגיעים?
+ איפור
+ אירועים קטנים
+ ארגון ברית /בריתה
+ בגדי חתן
+ המסיבות שלפני...
+ הפקות
+ טבעות ותכשיטים
+ ירח דבש
+ מוזיקה
+ מסורת והלכות
+ מקום האירוע
+ מתנות לחתונה
+ עיצוב שיער
+ ציוד לאירועים
+ צילום
+ צעד אחר צעד וגם קצת טיפים...
+ קייטרינג ואלכוהול
+ רשימות מוזמנים
+ שמלות כלה
+ תקציב החתונה
  • על מנת שנוכל לשחזר את הסיסמא עליכם להכניס את כתובת הדוא"ל שלכם :

    דוא"ל